Frank Forsman

Bumblebee

Bumblebee, 2015

Akryl
90 x 70 cm

Akrylmålning

Medlem
Älskar den här humlan! Märkligt att jag i min största period av tvivel om mitt konstnärskap och tänkte sälja av all min oljefärg på Blocket fick en energi-boozt av dina tavlor och vill nu fortsätta att skapa. Tror ibland att det finns en mening med det vi skall göra. Varje gång jag tvivlar på min konst så konfronteras jag med händelser som får mig att vilja måla igen. Din föregående målning som jag kommenterade konfronterades jag med min inre känsla. Humlan har fått mig att vilja skapa igen. Är utbildad i Texas som konstnär i porträtt/realism och blivit ifrågasatt i Sverige då detta inte anses som konst.
30 januari
Frank Forsman
Frank Forsman
Verkligen kul att höra att mina målningar väckte nåt inom dig, det är ju på nåt sätt det man strävar efter med dom. Jag ställer ut i Texas sen juni 2016, var ju ett litet sammanträffande där med just Texas av alla ställen.
Folk tycker så mycket himla mycket, istället för att fokusera på sin egen karriär inom måleriet istället läggs kraft på vad andra gör. Kör ditt race som du verkar gjort hittills, du är riktigt duktig på det du gör.
31 januari