Hanna Grahm / Djur i snö

Akvarell Dovhjort i snöfall, Hanna Grahm

Hanna Grahm / Djur i snö

Dovhjort i snöfall

Akvarell
40 x 50 cm

2 600 kr

Stolt står den där, med sina stora horn, i snön som bäddar in omgivningen i sin vita mjukhet.

Detta pris är inklusive passepartout och ram.

2 600 kr

Om konstnären

Jag heter Hanna Grahm och är akvarellkonstnär samt sång- och röstcoach.

Det kreativa skapandet och utforskandet är för mig näring för själen, och jag älskar de möten som uppstår när vi träffas kring konst, musik och kreativitet. Det är så spännande hur vi är med och formar vår gemensamma värld med de nyanser, bilder historier och toner vi väljer att omge oss med!

När jag hittade akvarellen så öppnades en helt ny värld upp - en värld som jag får vara med att utforska och forma tillsammans med akvarellens atmosfäriska färger och nyckfulla egenskaper. Från min kökssoffa kan jag umgås med djur, natur och människor och jag har alltid nya upptäcktsfärder att bege mig ut på. Du är varmt välkommen att följa med!

Läs mer om min verksamhet på www.hannagrahm.com och hör gärna av dig till grahm.hanna@gmail.com om du är sugen på att utforska din röst, vill beställa en akvarell eller ställa frågor kring min undervisning eller konst!

Utbildning
Jag är till största del autodidakt, vilket betyder självlärd. Men i ärlighetens namn så är ingen av oss helt självlärd - vi formas av vår tids konst, vi tittar på Youtube-klipp, läser böcker och inspireras oerhört mycket av varandra!

Jag har även gått kurser på Artefacto School för bl a den erkända mästaren Konstantin Sterkhov och otroligt skickliga akvarellisten Anna Ivanova. Stort tack för deras undervisning!

Medlem i konstnärsförening
Märsta Kulturförening

Utställningar
2021 september:
Soloutställning samt kaféutställning, Märsta Kulturstuga, Märsta (mellan Stockholm och Uppsala)

2021 oktober:
Medlemssalong, Märsta Kulturstuga

2021 december:
Julsalong, Galleri Grip

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy

Rikta kameran och skanna väggarna/golvet med cirkelformade rörelser. Klicka när du ser en markör.

Detta är en Beta-version tillgänglig på vissa enheter. Skicka gärna feedback till info@konst.se