Hanna Grahm

Hanna Grahm

Märsta, Stockholms län

Jag heter Hanna Grahm och är akvarellkonstnär samt sång- och röstcoach.

Det kreativa skapandet och utforskandet är för mig näring för själen, och jag älskar de möten som uppstår när vi träffas kring konst, musik och kreativitet. Det är så spännande hur vi är med och formar vår gemensamma värld med de nyanser, bilder historier och toner vi väljer att omge oss med!

När jag hittade akvarellen så öppnades en helt ny värld upp - en värld som jag får vara med att utforska och forma tillsammans med akvarellens atmosfäriska färger och nyckfulla egenskaper. Från min kökssoffa kan jag umgås med djur, natur och människor och jag har alltid nya upptäcktsfärder att bege mig ut på. Du är varmt välkommen att följa med!

Läs mer om min verksamhet på www.hannagrahm.com och hör gärna av dig till grahm.hanna@gmail.com om du är sugen på att utforska din röst, vill beställa en akvarell eller ställa frågor kring min undervisning eller konst!

Utbildning
Jag är till största del autodidakt, vilket betyder självlärd. Men i ärlighetens namn så är ingen av oss helt självlärd - vi formas av vår tids konst, vi tittar på Youtube-klipp, läser böcker och inspireras oerhört mycket av varandra!

Jag har även gått kurser på Artefacto School för bl a den erkända mästaren Konstantin Sterkhov och otroligt skickliga akvarellisten Anna Ivanova. Stort tack för deras undervisning!

Medlem i konstnärsförening
Märsta Kulturförening

Utställningar
2021 september:
Soloutställning samt kaféutställning, Märsta Kulturstuga, Märsta (mellan Stockholm och Uppsala)

2021 oktober:
Medlemssalong, Märsta Kulturstuga

2021 december:
Julsalong, Galleri Grip

Aktuellt

Efter en spännande höst, där jag under en soloutställning sålde nästan alla mina tavlor samt började undervisa i röst och sång alltmer online, så har jag nu börjat måla ikapp ett antal tavlor som jag äntligen kan lägga upp här till försäljning.

Det har blivit en hel del djur (jag älskar att måla djur) och några landskap (jag vill gärna fördjupa mig mer i landskapsmåleri) som nu börjar bli redo att hitta nya hem. Kika och se om du hittar något som skulle trivas i ditt hem!

Och om du vill lära känna din röst bättre eller utveckla din sångteknik så har jag några lediga platser i min sångundervisning inför nästa termin - hör av dig så kan vi ordna en prova-på-lektion :)
Publicerat 12 december 2021

Kontakta Hanna Grahm

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy