Akvarell Räven på isen - Såld, Hanna Grahm

Räven på isen - Såld

Akvarell
50 x 40 cm

Här har vi en rödräv som gett sig ut på isen och ser upp mot de fallande snöflingorna.

Storlek och pris inklusive passepartout

(Ram kan också ordnas om du vill, men då kan det ta längre tid innan jag skickar tavlan)

Om konstnären

Jag heter Hanna Grahm och är akvarellkonstnär samt sång- och röstcoach.

Det kreativa skapandet och utforskandet är för mig näring för själen, och jag älskar de möten som uppstår när vi träffas kring konst, musik och kreativitet. Det är så spännande hur vi är med och formar vår gemensamma värld med de nyanser, bilder historier och toner vi väljer att omge oss med!

När jag hittade akvarellen så öppnades en helt ny värld upp - en värld som jag får vara med att utforska och forma tillsammans med akvarellens atmosfäriska färger och nyckfulla egenskaper. Från min kökssoffa kan jag umgås med djur, natur och människor och jag har alltid nya upptäcktsfärder att bege mig ut på. Du är varmt välkommen att följa med!

Läs mer om min verksamhet på www.hannagrahm.com och hör gärna av dig till grahm.hanna@gmail.com om du är sugen på att utforska din röst, vill beställa en akvarell eller ställa frågor kring min undervisning eller konst!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy