Zeon Milo

Zeon Milo

ZEON MILO

Hemmahörande en bit utanför Borås där även studion är belägen. Han har under de senaste åren exprementerat friskt inom måleriet vilket har lett fram till en mängd olika uttryck i form av abstrakta färgexplosioner som under senare tid gått över allt mer till porträttmålning, och då gärna på större dukar, men ofta fortfarande med det abstrakta som grund.
Zeon Milo är en pseudonym konstnären skapade som instagramkonto, till en början mest med ambitionen att visa upp sin konst, som snabbt började sälja.
Zeon Milos originalmålningar blir bara mer och mer eftertraktade och har under de senaste 2 åren sålts till 15 olika länder däribland tex Japan, Australien, USA och Frankrike.
Konsten finns i nuläget till försäljning på fem gallerier, i Borås, Stockholm, Falkenberg, Edmonton och Calgary. År 2019 blev konstnären exklusivt inbjuden att ställa ut sin konst på det omåttligt populära konstarrangemanget Affordable Art Fair Stockholm, detta som en ”Hidden Talent”, en mässa annars enbart gallerier kan närvara på.
Lokalt är konstnären kanske mest känd genom sin årliga närvaro på Sjuhärads Barncancergala där hans konst inbringat viktiga pengar då hans målningar auktionerats ut.
Ta chansen att investera i ett av Zeon Milos original!


* Frakt i säker trälåda med tillhörande äkthetsintyg för originalmålningar ingår i de satta priserna här på konst.se! *

Utställningar
Stil&Trend, Falkenberg -20

Affordable Art Fair, Stockholm -19

Galleri Engleson, Gamla stan -18

Halmstad Slott, Galleri Bluelight -18

No Limit, Borås -17

Galleri Bluelights jurybedömda stipendieutställning -17

Kontakta Zeon Milo

Borås Västra Götalands län
Hemsida Instagram