Zeon Milo

Zeon Milo

Zeon Milo
Hemmahörande en bit utanför Borås där även ateljé finns. Han har under de senaste åren exprementerat friskt inom måleriet vilket har lett fram till en mängd olika uttryck i form av abstrakta färgexplosioner som under senare tid gått över allt mer till porträttmålning, och då gärna på större dukar, men ofta fortfarande med det abstrakta som grund.
Zeon Milo är en pseudonym konstnären skapade som instagramkonto, till en början mest med ambitionen att visa upp sin konst, som snabbt började sälja.
Hans målningar hittas nu över hela världen i ett flertal olika länder med exempel som Japan och USA och storstäder som Paris och New York.
Konsten finns i nuläget till försäljning på fyra gallerier, i Borås, Stockholm och Paris och Falkenberg. År 2019 blev konstnären exklusivt inbjuden att i egen regi ställa ut sin konst på det populära konstarrangemanget Affordable Art Fair Stockholm, detta som en ”Hidden Talent”, en mässa annars enbart gallerier kan närvara på.
Lokalt är konstnären kanske mest känd genom sin årliga närvaro på Sjuhärads Barncancergala där hans konst inbringat viktiga pengar då hans målningar auktionerats ut.

Här på konst.se är priserna satta utefter att du hämtar ditt original i min ateljé. Du kan givetvis få målningar fraktade, då i säker trälåda, köp då antingen direkt på min hemsida eller kontakta mig.

Utställningar
Kommande:
Stil&Trend, Falkenberg -datum ej fastställt -20


Tidigare:

Stil&Trend, Falkenberg 11/7 -20

Affordable Art Fair, Stockholm -19

Galleri Engleson, Gamla stan -18

Halmstad Slott, Galleri Bluelight -18

No Limit, Borås -17

Galleri Bluelights jurybedömda stipendieutställning -17

Kontakta Zeon Milo

Borås Västra Götalands län
Hemsida Instagram