Lotta Wingårdh

Lotta Wingårdh

Mörarp

Välkommen till min konstvärld!

Min konstnärliga resa har varit en självlärd sådan, där jag har tillåtit min nyfikenhet och mina passioner att guida mig. Genom att experimentera med tekniker, utforska olika stilar och låta mig inspireras av andra konstnärer har jag funnit mina uttryckssätt.

Jag inspireras ofta av naturen, känslor och människors berättelser. Varje målning jag skapar är en resa genom färgernas värld och en utforskning av olika tekniker och uttryckssätt. Med akrylfärger på canvas kan jag skapa djup, textur och livfullhet i mina verk.

Mina målningar har ställts ut på olika platser och jag har även haft förmånen att samarbeta med andra konstnärer. Jag ser alltid fram emot nya möjligheter att dela min konst med världen och att utforska nya vägar för kreativitet och samarbete.

Tack för att du tagit dig tid att lära känna mig och min konst! Om du har några frågor, intresserad av något verk är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänliga hälsningar,
Lotta

Konst är något man inte kan, för när man kan det är det ingen konst. Norskt ordspråk

Priserna på tavlorna är inklusive moms. Ev fraktkostnad tillkommer.

Medlem i konstnärsförening
FKG Fria Konstnärers Gille och Helsingborgs Konstförening

Utställningar
2021 Galleri Viken
2022 Galleri Viken
2023 Galleri Viken
2023 Fria Konstnärers Gille

Åtskilliga år och gånger har mina tavlor hängt i restaurangen på Vasatorps Golfklubb och kommer hänga där även framöver.

Kontakta Lotta Wingårdh

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy