Tutta Domenstam

Tutta Domenstam

Västerås     Född: 1969

Välkommen till mitt galleri- så roligt att du tittar in här! Vem är jag då? Jag har tecknat och målat i hela mitt liv och är i princip självlärd förutom en kurs i teckning samt läsning i olika konstböcker och internet. Tidigare har jag tecknat mycket med blyerts, kol och tusch samt målat med akvarell. Jag har även gjort svartvita siluettmotiv där jag skurit ut siluetter med skalpell. Den senaste tiden har jag nästan helt övergått till akryl som jag har upptäckt ger fantastiska möjligheter till att experimentera med färg och struktur.

Jag målar det som kommer till mig- det som vill bli en tavla på duken helt enkelt. Inspirationen finns överallt runtomkring mig och jag provar mig fram med olika tekniker. Oftast kommer en idé plötsligt och fastnar i huvudet tills jag fått ut den på duken. Ibland har jag en plan med min målning men färg och duk vill något helt annat! Otroligt spännande process att måla!

Är du intresserad av att köpa någon av mina tavlor så skickar du helt enkelt en förfrågan genom att trycka på knappen Köpförfrågan som du ser om du klickar upp tavlan du är intresserad av. Alla mina tavlor har målad kant så man behöver inte rama in dem om man inte vill. Frakt inom Sverige ingår i priset (frakt som postpaket hos PostNord). Betalning sker genom antingen Swish eller PayPal.

Utbildning
Kurs i teckning 2012

Med i konstrunda
Konst- och kulturrundan i Kolbäcksådalen

Utställningar
Utställning i mitt pop-up galleri i Västerås den 1 juli 2023

Utställning på Galleri Grip i Stockholm den 21-26 oktober 2023

Aktuellt

Den 21-26 oktober 2023 deltar jag i en samlingsutställning på Galleri Grip, Celciusgatan 2, i Stockholm. Det är vernissage lördagen den 21 oktober kl 13-16 och sedan pågår utställningen fram till och med den 26 oktober. Galleriet är öppet 22 oktober kl 12-15 samt 23-26 oktober kl 12-17.
Publicerat 24 juni

Kontakta Tutta Domenstam

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy