Frida Askfors

Frida Askfors

Kungsängen     Född: 1989

Hej!

Kul att du har hittat hit!

Jag heter Frida Askfors och bor med min familj i Kungsängen. Jag är född och uppvuxen i Härjedalen och hämtar mycket av min inspiration från den storslagna naturen i norr. Jag älskar att vara ute och uppleva vackra miljöer vilket utgör stor en inspiration i mitt skapande.

Jag har alltid haft ett intresse att skapa och pyssla men det är först på senare år som jag fann kärleken till att måla och göra konst med mina händer. Tack till min man som pushade mig att börja måla! När vi flyttade in i vårt hus kände jag att vi behövde få upp fler målade tavlor på våra väggar för att ge huset mer liv och karaktär. Sagt och gjort, nu hänger mina första tavlor uppe i vårt vardagstum. På den vägen är det!

Jag har hittat konstformen spackeltavlor och älskar att göra mina tavlor med strukturpasta och att känna materialet i mina bara händer. Att sedan jobba med akrylfärg och ge en tavla mer liv är magi! Strukturtavlor är fantastiska då de kommer till liv när ljuset och skuggorna rör sig över dem eller varför inte jobba med belysning kring tavlorna och se de olika skuggorna som kommer fram.

Följ mig gärna på min Instagramsida @texturedartbyfrida där ni kan se processen hur en tavla kan komma till liv!

Jag säljer både med och utan ram beroende på vad kunden önskar. Priserna som är satta är utan ram.

Jag är lokaliserad i Stockholms Län så mina tavlor finns för upphämtning. Jag erbjuder även att skicka mina tavlor där köparen står för leveransavgiften.

Ha det fint!
/ Frida

Kontakta Frida Askfors

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy