Terese Johansson

Terese Johansson

Hultafors    Född: 1990

Mitt namn är Terese Johansson och jag är 33 år. Jag bor i ett litet hus på landet i Hultafors, med min sambo, dotter och bonusson. Jag arbetar på en anpassad grundskola på dagen och skapar på kvällen.

Jag har ingen ateljé, utan ett hörn i vardagsrummet där jag spenderar min tid. Drömmen är att ha en egen ateljé där jag kan skapa fritt. Utöver målandet så umgås jag mycket med min familj och mina vänner.

Det var under min föräldraledighet som jag hittade kärleken till målandet. Det började med en vägg i min dotters rum och slutade med några tavlor, och sedan några utställningar och som grädde på moset, några sålda tavlor. Vilket jag knappt kunde förstå att andra ville köpa mina tavlor.
Jag har ingen utbildning inom konst eller måleri. Jag har lagt många timmar på att öva och öva och försöka hitta “mig” och min stil. Jag är på god väg att hitta min stil.

Att utforska olika stilar och sätt att skapa på tycker jag är fantastisk roligt, och för mig är det viktigt att göra det, eftersom jag tror att man växer som konstnär och i sig själv.

Kontakta Terese Johansson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy