Per-Olof Swedmark

Per-Olof Swedmark

Jag skapar kollage som editeras och målas digitalt. Temat är en blandning av popkonst och gatukonst. Just nu jobbar jag mycket digitalt och konstverken släpps därför i printformat. Men framöver kommer jag även att producera en del på canvas där det klipps/rivs/klistras och färgläggs för hand. Såsom jag gjorde innan. Vi får se vart det landar.

Jag går runt i städer och fotograferar slitna annonser, klotter, betong, ventilationsgaller mm. Allt som ser slitet och ruffigt ut. Sen försöker jag kombinera det med något vackert för att skapa max kontrast. Jag gillar tanken på att ta en känsla från det urbana rummet till hemmet.

Printsen släpps i väldigt begränsad upplaga pga reglerna på www.konst.se. Framöver siktar jag på att jobba i upplagor med lite fler exemplar per format om jag säljer via en annan platform. Så passa på att få något riktigt unikt för en bra peng.

Möjliga upplagor och format som endast säljs via www.konst.se är följande

50x70 upplaga 1st
61x91 upplaga 1st
70x100 upplaga 1st
100x150 upplaga 1st

För mer info om kvalitet på printen vänligen klicka på konstverket. Ovan format är anpassade efter standardramar vilket gör det lätt att köpa ram själv om man inte vill gå till en ramverkstad.

Följ mig gärna på Instagram: streetpopartist / Hör gärna av er för frågor

Hälsningar

Per-Olof
swedmark.po@gmail.com

Utställningar
2006 - Martins Color

Malmö Skåne län
0703083053