200Sverker Andersson

Sverker Andersson

Lidköping

Jag har tecknat och målat hela mitt liv. Så långt jag kan minnas har jag tecknat människor. Ansikten och hela kroppen. Uttryck och poser. Det är fortfarande mitt huvudsakliga motiv även om jag uppskattar att måla impressionistiska landskap som omväxling.

Jag är mestadels självlärd, autodidakt men under åren då vi bodde i Trondheim gick jag ett antal kurser på Den frie kunstskolen på Rotvoll. Det var på dessa kurser jag började måla på riktigt. Mixed media och akrylmålning. På senare tid har jag börjat måla med olja.

Det var också i Trondheim jag hade min första utställning. Målandet har sedan dess fått olika mycket utrymme men 2020 blev året då jag började måla igen på allvar och jag började även dela mina verk på Instagram som jag nu betraktar som min permanenta utställning. Konst.se blir från och med 2021 mitt galleri och jag tar tacksamt emot förfrågningar om det som finns upplagt här. Jag kan också i mån av tid ta upp beställning på porträtt.

Kontakta Sverker Andersson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy