Suzan Habib

Suzan Habib

Jag är verksam konstnär med konst och hantverksutbildning som grund till mitt konstnärskap. Jag har haft utställningar som har varit självständiga men även i samarbete med andra aktörer som har filmkonst och ideella organisationer som bakgrund.

Min konst under de senaste åren har handlat om mina möten med andra människor som berör mig på ett eller annat sätt. Långvariga relationer och sporadiska möten där våra vägar korsar varandras . Genom gestaltning av ansikten som lämnar avtryck förevigar jag våran möten. Då Jag har valt att leva mitt liv i mitt verkliga och genuina jag, har jag förlorat en del människor på vägen, men jag har även fått chansen att träffa många fler som är som jag och detta har berikat mitt liv på ett sätt som jag är evigt tacksam för. Konst blir mitt sätt att berätta det för omvärlden. Jag är betraktare och skapare som vill föreviga möten, där av namnet på min serie som heter Crossroads. Min serie utvecklas hela tiden och med det även utrycks formen med hjälp av olika teknik och material. Det är en pågående serie och inte har sett sitt slut än.

Utbildning
Bild och form Gångsätra skolan
Konst och hantverk Nyckelviksksolan
Hantverkspedagog Nyckelvikskolan
Trä och metallslöjd Umeå universitet

Utställningar
Shattered country

En utställning arrangerad av mig i samarbete med SAK- svenska Afghanistans kommittén och internationella Afghanistans filmfestival 2017.
Plats. Diselverkstan Nacka 2017

Crossroads
En självständig vernissage och utställning på mångkulturell centrum stockholm. 2019

Crossroads
En utställning arrangerad av mig i samarbete med SAK- svenska Afghanistans kommittén och internationella Afghanistans filmfestival 2017.
Plats. Diselverkstan Nacka 2019

Inarant Gratification
Självständig utställning på Juste Gallery 2021.

Aktuellt

mingel och öppning på fredag från 17:00
After rain fortsätter
Publicerat 10 november 2021

Kontakta Suzan Habib

Stockholms län
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy