Siri Wallander

Siri Wallander

Göteborg    Född: 1988

Om mig

Jag heter Siri Wallander och jag bor tillsammans med min familj; maken Mano och mina två barn Louie och Mayla. Tillsammans har jag och min man byggt upp en mobil konstnärlig workshop där vi skapar bildkonst och musik och allt där emellan.

Min konst

Jag hämtar inspiration till mina verk från alla möjliga håll men jag har en stor källa i min barndom i Afrika och i mina många resor runt om i världen. Det blir oftast mycket starka färger och aningar av spiritualitet, två saker som jag önskar alla människor mer av.

Min konst har länge fungerat som ett utlopp för en ständigt närvarande känsla av att inte passa in i det svenska samhället. Jag har alltid känt mig hemma i miljöer med mycket färg, doft och känsla.
I mina många kvinnoporträtt har jag också sökt en sorts modersfigur, som jag har längtat efter hela livet. En stolt och klok kvinna att se upp till och få vägledning av.

Behöver du också lite färg ?
Kontakta mig för att se vilka målningar som är redo att ställas ut eller säljas!

All kärlek

Utställningar
2019, "Kosmos Mammor", Majestix Tattoo Lantmätaregatan 11, Göteborg
2019, "Faces // Out there", Gallery & More, Göteborg

Kontakta Siri Wallander

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy