Sonia Sjögren

Sonia Sjögren

Skellefteå    Född: 1955

Sonia Sjögren heter jag, bor och verkar i Skellefteå i Norra Västerbotten, mitt skapande ligger inom bild och formkonstområdet där måleri är min huvudsakliga inriktning genom bilder i acryl, akvarell och collage.
Min inre drivkraft är sökandet av kunskap, att lära nytt när jag under skapandeprocessen inspireras, frustreras, glädjs, utmanas och slutligen landar i ett lyckat resultat.
Nu arbetar jag med ett tema, projekt om Kraftdjur, med härstammar från ursprungsbefolkningar i många olika kulturer runt om i världen som sedan lång tid tillbaka hjälpt människan till vägledning och beskydd, samt insikt med att ha tillit och att vara i nuet.
Av ett visst djurs samlade personlighet är tron att styrkor, visdom och svagheter kan ge människan stöd, skydd och hjälp under sin livstid.
Det djur man har som sitt Kraftdjur är ofta djur med en personlighet liknande ens egen eller med en helt motsatt personlighet, motsatt för att balansera upp styrkor och svagheter i den egna personligheten.
Varje dag har man sitt Kraftdjur med sig.
Här visar jag mina kraftdjur och vad det står för ur mitt perspektiv, close up!

Medlem i konstnärsförening
KC Nord, Konstnärsföreningen Skogen KKV Skogen. Svenska Konstnärsförbundet. Skellefteå Konstförening. Galleri 1 (delägare)

Utställningar
Utställning
20 November - 1 December
"KRAFTKONSTELLATION"
GALLERI 1
STATIONSGATAN 1 SKELLEFTEÅ

Kontakta Sonia Sjögren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Välj vilka cookies du tillåter.
Läs mer i vår integritetspolicy