Siiri Julge Alvemyr

Siiri Julge Alvemyr

Jag har alltid gillat att pyssla. Så länge jag får fria händer att göra så som jag vill. Det är nog därför jag gillar det abstrakta i målandet. Man kan inte sticka en tröja riktigt som man vill, om det ska bli en tröja, det vill säga, men måla kan man verkligen precis hur man vill. Det är befriande. Många gånger har jag låtit penseln göra sitt, förmedla det som finns inom mig utan direkt syfte eller tanke, för att sedan beskåda det som finns framför mig och komma fram till en insikt eller beslut. Målandet för mig är som skriva dagbok för någon annan. Det skapar harmoni i själen, hjälper mig att landa. Ännu roligare blir det när jag hör hur andra tolkar det jag har målat. Det absolut bästa med det abstrakta – alla har sin tolkningsrätt i det de ser och ingen har fel.

30% av vinsten från mina tavlor går alltid till Hjärtebarnsfonden eller Hjärt- och lungfonden. För fler tavlor kika in på @mina10000timmar på Instagram.

Aktuellt

Utställning på Kvarteret Ödlan, Jönköping, 4-9/3-2022. Öppet varje dag 12-18.
Välkomna!
Publicerat 1 november
Utställning på Galleri Tegel 18/9-18/10 (Jönköping).
Välkomna!
Publicerat 5 september
Under februari kommer jag att sälja mina tavlor till förmån för Hjärtebarnsfonden och Hjärt- och lungfonden. 70% av vinsten går till fonden som köparen vill stödja.
Publicerat 25 januari

Kontakta Siiri Julge Alvemyr

Jönköping Jönköpings län
Instagram
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy