Sara Hult

Sara Hult

Uppsala

Jag bestämde mig för att lära mig måla år 2019. Detta har varit en dröm under hela mitt vuxna liv, men jag hann ändå bli över 40 innan jag kom mig för att börja. Anledningen till att det tog så lång tid att komma igång berodde främst på att jag inte hade en aning om vad jag ville måla. Inspirationen började komma först efter 30, då jag upptäckte 'Visionary art'. Jag blev som förtrollad av konststilen och lade mycket tid på att titta på sådan konst. Ungefär 10 år senare började egna idéer och visioner att strömma till, och jag kände mig helt plötsligt manad att själv börja måla.

Idag har jag inga som helst problem med att veta vad jag ska måla. Listan över idéer till målningar är betydligt längre än vad jag hinner med att förverkliga. Jag håller alltid på med flera målningar samtidigt. Ibland behöver jag pausa från en målning och då passar jag på att jobba vidare på en annan.

I nuläget säljer jag inte min konst, men kommer kanske göra det framöver när fler av mina verk hunnit bli färdiga
.

Man kan även följa min konstresa på Instagram (@sara_hult_art) och på Facebook (Sara Hult Art).

Utbildning
Självlärd

Kontakta Sara Hult

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy