Sarah Malm

Sarah Malm

Borås    Född: 1980

Välkommen till min sida.
Jag älskar att måla, ända sen jag var liten har målningen givit mig ett lugn, ett sätt att få ut min kreativitet och fantasi. Att skapa nya ”individer” är helt fantastiskt. De kan skildra mig själv, familj, vän, husdjur eller bara en energi som kommer till mig under skapandet-här & nu. För mig blir målandet en meditation, inga tankar bara jag duken, färgerna & redskapen.
Oftast vet jag inte hur tavlan ska se ut men ibland finns en inre eller yttre bild som jag skapar till min egen stil. Jag har ingen konstutbildning utan målar efter min egen känsla & går kurser för olika målartekniker på distans. Jag älskar att prova mig fram med olika stilar beroende på vad jag känner för dagen då jag målar.
Jag tar emot beställningar men kan ej måla på bestämd tid då jag måste känna in målningen & få in rätt energier.
Jag har en ateljé i Rydboholm utanför Borås. Där finns en del av min konst att kika på men jag har den även hängande på Care of M i Borås och Galleri Karlenström (just nu är de ej på plats).
Hoppas du hittar något som tilltalar dig.

Kontakta Sarah Malm

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy