Sabina Sandberg

Sabina Sandberg

Sabina Sandberg heter jag och är född 1985. Jag är ursprungligen från Värmland men är bosatt i Eslöv sedan 14 år tillbaka.

Som konstnär är jag till största delen självlärd men jag har gått några korta kurser i akrylmålning för att få inspiration och prova nya utmaningar. Mina motiv är oftast abstrakta eller halvabstrakta, där jag vill förmedla kraftfulla känslor.

Jag trivs med att måla med både dova och starka färger och räds inte att testa nya tekniker och experimentera med olika stilar för att föra mitt målande framåt. När jag börjar måla en ny tavla så vet jag oftast inte vad den kommer att föreställa. Ibland vet jag vilken eller vilka färger jag vill måla med i förväg och i andra fall bestämmer jag detta i takt med att tavlans motiv växer fram.

Sedan 2018 har jag också utforskat den så kallade acrylic pouring tekniken där man använder ett medium som gör akrylfärgen flytande.

Utbildning
Autodidakt

Utställningar
Kommande:

2020
27-29 mars – Art Nordic i Köpenhamn INSTÄLLD

Tidigare:
2017 (8 oktober) – Fair Play Art, Malmö
2019 (11-12 maj) – Mästers galleri, Svaneholms slott i Skurup
2019 (24 augusti) – Konstrakan i Tranås
2019 (28 september) – Malmö Gallerinatt, Kv Caroli, Galleri Engleson
2019 (29 november-1 december) – Konst i Advent, Limhamns folkets hus, Galleri Engleson
2020 (Februari) – Medborgarhuset i Eslöv

Kontakta Sabina Sandberg

Eslöv Skåne län
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy