Pär Henriksson

Pär Henriksson

Lund     Född: 1954

Jag målar sånt som jag gillar och som väcker mitt intresse. Det kan vara alldagliga ting som vi normalt inte lägger märke till, vackra hus eller miljöer, kollisioner mellan gammalt och nytt, fåglar och andra djur.

Jag är en entreprenör och före detta företagare med många äventyr bakom mej, jag har dragit mej tillbaka från näringslivet och börslistorna för att bland annat ägna mej åt att måla akvarell. Det blir många bilder som ligger och dräller nu när väggarna är fulla.

Betalning:

Bilderna finns i Lund. Jag levererar med Postnord och väljer billigaste alternativ till självkostnad om vi inte kommer överens om något annat.
Ni betalar enklast med Swish, jag meddelar nummer via mail.

Om det inte står i texten så är det angivna priset exkl ram. Om så önskas så monterar jag i enkel ram (svart, vit, guld, trä) med tillskuren passepartout till självkostnad, ca 150 kr för 30 x 40 cm. Frakt tillkommer till självkostnad.

Hoppas ni gillar och hör av er!

Aktuellt

Sänkta priser

Eftersom jag skall ställa ut på konstrundan i Brösarp så har jag valt att sänka priset på samtliga bilder som kommer att finnas där.

Pär
Publicerat 5 april
Utställning under konstrundan på Österlen

Om det är så att någon har möjlighet och vill så kommer jag och några andra att ställa ut våra alster i Brösarp under konstrundan. Detta är faktiskt min första riktiga utställning där man också kan köpa mina bilder, tidigare har mina målningar endast visats en gång på "Konstväggen", Studio i Malmö.

Brösarp, Albovägen (vid café Smulan),
Fredag 7/4 - söndag 9/4 10.00 - 17.00
Måndag 10/4 10.00 - 14.00
Publicerat 30 mars
Konstväggen, Studio, Malmö

230205 - 230212 kommer jag, för första gången i mitt liv, att visa mina bilder offentligt. Detta kommer att ske på Studio i Malmö

https:\\www.studiomalmo.com.
Publicerat 1 mars
Jag har nu avslutat min kampanj till förmån för Ukraina. Totalt såldes bilder till ett värde av 6100 kr som jag kommer att betala in till SOS-Barnbyar för deras verksamhet i främst Ukraina.
Publicerat 3 december 2022

Kontakta Pär Henriksson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy