Pär Henriksson

Pär Henriksson

Lund    Född: 1954

Jag målar sånt som jag gillar och som väcker mitt intresse. Det kan vara alldagliga ting som vi normalt inte lägger märke till, vackra hus eller miljöer, kollisioner mellan gammalt och nytt, fåglar och andra djur.

Jag är en entreprenör och före detta företagare med många äventyr bakom mej, jag har dragit mej tillbaka från näringslivet och börslistorna för att bland annat ägna mej åt att måla akvarell. Det blir många bilder som ligger och dräller nu när väggarna är fulla.

Betalning:

Bilderna finns i Lund. Jag levererar med Postnord och väljer billigaste alternativ till självkostnad om vi inte kommer överens om något annat.
Ni betalar enklast med Swish, jag meddelar nummer via mail.

Om det inte står i texten så är det angivna priset exkl ram. Om så önskas så monterar jag i enkel ram (svart, vit, guld, trä) med tillskuren passepartout till självkostnad, ca 150 kr för 30 x 40 cm. Frakt tillkommer till självkostnad.

Hoppas ni gillar och hör av er!

Aktuellt

Tack till alla besökare i Stadshallen

Utställningen i Stadshallen i Lund är nu nedpackad. Det var väldigt många som stannade till bland mina bilder och diskuterade husen, deras relation till dom och bildernas sammanhang. Jag sålde ett antal målningar, dessutom tog flera mina kontaktuppgifter med orden, ”kan du måla mitt hus?”

Detta var min fjärde utställning, samtliga i år. Det är mycket spännande att allt fler börjar visa sin uppskattning. Inte minst får egot en lite push av alla försäljningar och smälla ord, som om det nu skulle behövas.
Publicerat 21 december 2023
Adventsutställning i Lund

Den 2 - 3 december, kl 11.00 - 16.00, är det dags för en utställning i Stadshallen i Lund. Utställningen arrangeras av LundaCraft med totalt 26 utställare.

Om ni har tid och möjlighet så hittar ni mej och några av mina alster på andra våningen nära övergången över Vårfrugatan.

Välkomna!
Publicerat 19 november 2023

Kontakta Pär Henriksson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy