Pernilla Svanström

Pernilla Svanström

Jag är en erfaren mixed-media konstnär. Jag arbetar med flera medier, måleri, keramik och digital konst. Min konst har antagits till Galleri Bluelights jurybedömda stipendieutställning samt till Väsby Konsthalls jurybedömda höstsalong och akvarellsalong. Även medverkat på Vårsalongen på Halmstads museum. Jag är också medlem i Galleri/Ateljé Trappan och KKV i Halmstad. Var senast med på en samlingsutställning på Heagård i Halmstad under mars månad 2021.
Mina målningar är ofta en kombination av akryl, akvarell, tusch och krita. Jag gör även collage och monotypi och är nyfiken på att prova nya tekniker och medier. Skapandet ger glädje och livslust och jag skapar ofta fritt, intuitivt och lekfullt. Min konst beskrivs som färgstark och expressiv. Jag vill förmedla glädje och känsla med mina verk och konsten kännetecknas ofta av kvinnlighet och olika symboler. Jag bor med min man på Bergsgård i Halmstad och jag uppskattar närheten till hav och skog och promenaderna med min hund.

Utbildning
Många kurser i teckning och måleri, mixed-media och digital art och keramikkurs i flera år

Medlem i konstnärsförening
Atelje Trappan KKV Halmstad

Med i konstrunda
Deltagit i Konstrundan i Halmstad ett flertal gånger

Kontakta Pernilla Svanström

Halmstad Hallands län
0768370461
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy