Patrik Bergling

Patrik Bergling

Jag har haft under hela mitt liv älskat att vara kreativ, det började redan när jag utbilda mig till kock och fick utlopp för min kreativa sida genom uppläggningar. Har även under alla mina år älskat att fotografera och arbeta kreativt vid en dator. På senare år så har jag även börjat måla. Är självlärd och genom åren läst mycket inom ämnet och testat många tekniker. Jag fotograferar och använder ofta mina bilder till att designa posters, quotes och prints. Idag jobbar jag på en akutmottagning och man kan även hitta inspiration där men det finns inget bättre än att gå ut i naturen och få inspiration. Alla möten med djur, natur och människor är en inspirationskälla.

Utbildning
Självlärd

Aktuellt

Just nu håller jag på att måla lite större tavlor, testar även lite olika tekniker. Så roligt att jobba med stora tavlor och låta sin fantasi flöda. Hoppas ni gillar det ni ser av mina senaste alster.
Publicerat 26 maj

Kontakta Patrik Bergling

Linköping Östergötlands län
HemsidaInstagramFacebook
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy