200Aleksandra Paranchenko

Aleksandra Paranchenko

Rusksele    Född: 1987

Jag målar, alltid på gott humör och bara positiva berättelser. Jag skulle kunna skapa hela dagen, idéerna kommer till mig som radiovågor. Man behöver bara ställa in sig på rätt vibrationer och vara tacksam till världen vid varje tillfälle. Processen att skapa konst är magisk. Jag inspireras av själva livet.
Mycket ofta ritar jag fantasihistorier, sagor och fantastiska varelser. När jag tecknar pratar jag ofta med karaktärerna i bilden, jag föreställer mig hur de lever och hur deras karaktär ser ut. Jag gillar det och jag ler och njuter av att arbeta med berättelsen. Jag tycker att detta är viktigt eftersom jag tror att konstnärens humör och energi stannar kvar på duken och då avger målningen den energin. Därför önskar jag i alla mina verk lycka och glädje.
När jag såg människor med rynkade pannor ville jag alltid visa dem att det finns många skäl att vara glad. Kanske är det därför jag blev konstnär. Jag vill att människor ska le när de tittar på mina målningar, för att få dem på gott humör. Jag vill att man ska känna sig som ett lyckligt barn med ett rent hjärta och med stor fantasi igen.
Och som jag sa tidigare är konst för mig först och främst ett sätt att väcka de mest positiva känslorna hos människor. Som kärlek, medkänsla, livets värde och naturens värde.
Jag känner mig lycklig, jag ritar det!

Kontakta Aleksandra Paranchenko

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy