Natalia Afanaseva

Natalia Afanaseva

Jag hjälper barn i svåra situationer.

Hej och välkommen till min lilla men kreativa värld.
Mitt namn är Natalya Afanasyeva och jag är en ekokonstnär. Jag hjälper barn och djur i svåra situationer.

För 18 år sedan bestämde jag mig för att drastiskt förändra mitt liv och flydde från staden till naturen. Bara här i Sverige, bland berg, skogar och sjöar, kände jag frihet, jag kunde verkligen njuta av naturens skönhet och leva i harmoni med den.

Efter examen från konstskolan kunde jag inte längre föreställa mig själv utan konst. Kreativa idéer och naturen inspirerar mig och ger obegränsade möjligheter att uttrycka mina känslor, kärlek, beundran för skogar, berg, sjöar och djur i mina målningar.
Jag arbetar i blandade medier med mestadels naturmaterial. När jag skapar en tavla med material som papper, trä, metall, lera samt naturligtvis bivax känner jag inte bara beröring av naturen, utan också dess otroliga potential, skönhet och andetag.

Naturen ger mig styrka och en otrolig önskan att dela denna energi och skönhet och potential med dig. När jag skapar en ny målning lägger jag in det mesta av min själ och otroliga kärlek till vårt land.

Utbildning
Mixed Media Art skola Ryssland

Utställningar
2021.09 "Tyst Landskap" Munkedals Plantskola
2021.11 "Mix Media Tider" Dingle Bellas Hörna
2021.11 "SKREE grupp" Munkedal kommun huset

Kontakta Natalia Afanaseva

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy