200Max Wallin

Max Wallin

Intermedia-konstnär, bild/musik/text.

Utbildning
Jag ser mig som autodidakt.

Medlem i konstnärsförening
Fylkingen

Utställningar
På den HÄR lilla "konstutställningen" på nätet (konst.se) så kan man inte "ställa ut" / lägga upp fler än 20 bilder.. . så ja tyvärr blir det inte fler konstverk just här, har inte lust att betala 800kr per år för något premiumkonto ;-/

Det konstiga/tråkiga är att jag den senaste tiden, ja lååååång tid nu, inte orkat scanna in några nya bilder, har ju gjort många olika nya konstverk i olika uttryck & material men inte fotat>>digitaliserat dem! Jag har befunnit mig i ett somnambult tillstånd sedan faktiskt ≈ 2013, det har varit verkligen.. . jag har liksom inte varit riktigt vaken.. dygnet har , det har inte varit någon skillnad på natt och dag.. jag vet inte vad!!? Har inte.. och >också >>alltså >>>jag förskjuter dygnet, kan gå och lägga mig klockan 8 på morgonen och gå upp kl.17 å den där stilen.. så... det går inte att få grepp om tillvaron riktigt, allt känns som man är i början av någon mardröm, allting liksom gungar lite konstigt, känns skevt.. . ◞

Så jag visar samma gamla saker sedan millennieskiftet typ gång efter annan på nätet. Iofs har det blivit mer skriverier/grubblerier åt olika håll.. Gör massa konstiga planer, hur något teoretiskt skulle kunna utföras men det stannar nu ofta vid en väl genomförd plan, tyvärr.. sedan dog pappa också och allt blev ännu mera kaosartat.. -sorgbearbetning- .. . . . . . . och allt har väl "sin tid" så att säga..? Ibland blir jag lite orolig att jag skall fastna i några "negativa symtom" av någon mentalsjukdom. Att det bara skall barka dithän. Meneeh, jag önskar på något vis heller ingen tillbakagång.. Allt som händer i livet ger dig en ny syn på saker och ting, hurdant n uppfattar allt, mmh, ens mentalitet kan verkligen förändras... drastiskt!

Tidsbegreppet är något jag definitivt för övrigt alltid haft problem med.. , lite besynnerligt, då jag nu håller på med den påtagligt tidsbaserade konstformen `musik´ numera alltmera.. igen. ,jo det är därför också som jag försakat bild och annat mekande.. . ~hmm, jag har det mesta inom mig nu förtiden, innan det i sekunder kommer ut som en ton/klang, ,har börjat improvisera endel musik då och då för mig själv bara. Jag har aldrig varit så intresserad av improvisation, tycker det är någon så slapp låt gå mentalitet över det, jag brukar vilja låsa fast toner i en komposition, men nu har jag lite ändrat åsikt om det faktiskt. Mycket möjligt att jag kommer livestreama dessa ~klangstudier~ eller vad jag skall kalla det, denna "ofärdiga musik" på twitch inom en snar framtid. Kommer även att visa det på min Youtube.
Twitchs 24/7 aktivitet har ytterligare fått mig att tappa fattningen om vad ett dygn är, lite problematiskt faktiskt.. Dom här amerikanarna vaknar ju till liv när man skall sova, med massa LIVE-streams just då! Det har tyvärr också lite saboterat min egen kreativa tid som jag brukar ha efter midnatt fram till 02.30 så där, tycker det infinner sig en sällsam möjlighet till fokus just då, men nu har den där fokuspunkten förskjutits p.g.a. twitch, så att dygnet inte längre har några direkt lugna timmar. Det har inte blivit någon skillnad när på dygnet som man gör någonting, det är alltid samma tid på något vis.. alltid för sent eller förtidigt..? Speciellt vintertid då det är mörkt jämt, då kan man riktigt tappa greppet.

Apropå förändring, som tonåring började jag göra 3-minuters poplåtar och har nu kommit till ett hElt annat uttryck. Den förändringen skedde ganska snabbt och villigt faktiskt. Men hade någon sagt till mig att jag skulle spåra ur på detta vis som jag kommit att hålla på, så hade jag höjt på ögonbrynen.. >>> Det att jag nu med svag yrsel sitter och framför timslånga improviserade elektronmusikkonserter Enbart för mig själv i ett kallt mörkt hus på en ö ~ halvsovandes, ˙ eeeeeeah,. . mh. så ah,. då.. nu 6 feb. 2023 nu . i . under . på sidan, som bredvid n själv..˙˙ ˙ DÅ, hade jag kunnat hålla mig för skratt. NU, skrattar jag åt det absurda.

mmmh, det vrider och vänder på sig livet, vad vet man vart det tar vägen
,det börjar bli ganska kusligt någonstanssssss§s.. .

Lycka till själva.. . • ° ˙ *´

(och ja, kan ju passa på att skriva det, Det är ju Därför jag inte orkar ta tag i att höra av mig, vara tillgänglig för alla och envar.. . vilket är tråkigt, umh. Men sociala medier och annan kontakt fungerar inte i detta tillstånd. sov gott. Jag drömmer ju det jag gör, det finns inte.)

Kontakta Max Wallin

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy