Martina Persson

Martina Persson

Martina Persson heter jag och är 26 år, född och uppvuxen i Orsa, Dalarna. Jag målar med akryl på canvas tavlor, abstrakt inspirerande stil, och blyerts porträttmålning (Djur och bebisar). Förutom mitt målande på platta ytor designar jag dalahästar i folkdräkt, som jag sedan målar på trähästar. Vill ni ser mer av detta hittar ni mig på facebook (Martina Persson Art & Design).

Vill du ha en blyertsteckning på ditt husdjur eller bebis är det bara att höra av sig så fixar vi det! 500 kr + frakt kostar en 29,7x21 cm blyertsteckning.

De tavlor som inte har ett satt pris än är för tillfället inte till salu, men kan bli i framtiden. Det beror på att dom antingen ska iväg på utställning eller inte är redo att släppas på. Är ni intresserad av just en sån tavla går det bra att höra av sig och fråga hur det ser ut för just den tavlan.

Har flera nya djurporträtt bland mina alster, kom gärna och ta en titt :)
26 januari
Nya tavlor i olika storlekar och stilar :) Kolla gärna in!
10 april 2018
Konstutställning! Nu har utställningen dragit igång, vernissage blir det på lördag 10 mars kl 12:00-14:00, (Borlänge bibliotek på andra våningen). Så är ni i närheten av Dalarna så kika gärna förbi! :)
7 mars 2018
Välkomna till konstutställning i Borlänge bibliotek, Dalarna! Det kommer att visas 3 stora tavlor målat med akryl på canvas, samt egendesignade dalahästar i folkdräkt. Vill man veta vilka dagar jag kommer att närvara finns det snart info på min facebooksida https://www.facebook.com/Martina-Persson-Art-Design-1156775311000164/

Tid: 7 Mars kl 11:00 - 26 Mars (Samma öppettider som biblioteket)
Adress: SVEATORGET 5, Borlänge
Är man intresserad av att köpa kan man höra av sig till mig. Visitkort kommer att finnas på plats :)

7 januari 2018
Dalarnas län