Marlen Löf

Marlen Löf

Göteborg

Designer och konstnär som är verksam i Göteborgsområdet och använder oftast akryl eller blandteknik i sitt arbete. Hon är mycket intuitiv och skapar sina verk på vad som kommer naturligt under skaparprocessen.


Målningarna uppstår på ett organiskt sätt, och i skaparprocessen används olika tekniker och strukturer för att få djup i verken. Detta ger varje målning en unik och fascinerande dimension, och skapar en illusion av djup som fångar betraktarens uppmärksamhet och fantasi.

Konstnären själv:

”Som konstnär är jag fascinerad av att skapa verk som öppnar upp för olika tolkningar och perspektiv. Mitt mål är att skapa verk som inte nödvändigtvis har en specifik betydelse eller avbildar något konkret, utan istället väcker känslor och associationer hos betraktaren. Jag tror på att konsten ska vara fri att tolka och att varje individ kan se olika motiv och budskap i mina verk. Jag hoppas att min konst kan vara en plattform för betraktare att reflektera och känna efter, och att varje verk blir det betraktaren vill att det ska vara.”

Utbildning
Konst och design högskola, Hamburg/Tyskland

Kontakta Marlen Löf

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy