Markus Larsson

Markus Larsson

Örnsköldsvik    Född: 1971

Jag heter Markus Larsson och jobbar som pedagog på Anpassa Gymnasieskola i Örnsköldsvik. Jag har nog varit lite av en konstnär hela mitt liv, fast jag har nog aldrig sagt det rakt ut.

Jag gillar idén om att blanda det som är gammalt med det som är nytt. Lite som programmet ”Nygammalt” som gick på TV under 70- och 80-talet. Jag är ingen skrotnisse direkt, men jag försöker se en potential i det som andra ser som skräp. Sedan har jag med åren blivit mer intresserad av design och nyfiken på olika uttryck. Att blanda rostig plåt med trä och andra metaller möjliggör en mängd olika uttryck.

De rostiga plåttak som vi kan se lite varstans är för mig konst. Genom årens växlingar så har det växt fram olika mönster som kan komma till sin rätt. Från mitt skissblock så växer det fram olika motiv. Happy face är mitt första konstverk i plåt. Jag gör även kors i trä som jag klär in med rostig plåt.

Jag har fler konstverk i plåt på skisstadiet, så när tiden är mogen så kommer jag publicera de!

Välkommen att kika in på min hemsida www.kreativbetong.se eller besök instagramkontot: kreativbetong.se.

Där får du en inblick i andra saker som jag gör.

Välkommen att höra av dig!

Allt gott
/Markus

Utställningar
Art Factory Örnsköldsvik, 18-20 maj, 2023

Kontakta Markus Larsson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy