Maria Johansson

Maria Johansson

30 år av mitt liv har varit svarta och utan färg tills det blev rätt, ADHD, med mycket hjälp och kämpande - Fann jag livet hösten 2010. Sedan dess har jag levt - Här och nu... Färgerna fyllde mig, Jag har alltid målat men mörka, men nu så målar med graffiti spray som en pensel, jag gör det för LIVET!!! För jag kan inte hålla inne min livslust och livsglädje.....
Därför passar graffiti spray mig så bra också det blir som hela hela kroppen och själen är engagerade och så har jag studerat Vedic Art.. Livets konst, där utvecklades jag otroligt!

Utbildning
VEDIC ART!

Utställningar
2011 café fräcka fröken Norrköping.
2011 Norrköpings kulturhus
2012 Kanalmagasinet Söderköping
2013 bergslagsgården/ ABF
2014 kulturnatten 27 september
2015 ......Aktuell för kulturnatten 26 september ABF/Bergslagsgården inkl ev spray workshop
2017 kulturnatten spray workshop
2018 kulturnatten ABF
2019 kulturnatten ABF

Aktuellt

Just nu så har jag fått i uppdrag att spraya ett litet rum som var kritvitt men som kommer få en hel del färg m.m innan jag är färdig!
Publicerat 23 mars
Just nu när det är snöigt ute... Jag sprayar ju ute... Så jag har gett mig på att måla med oljepastell .... Vilket är väldigt givande dock behövs fokus och mer motiv.... Med spray är allt fritt ... Men vem ger sig..... :)
Publicerat 28 januari

Kontakta Maria Johansson

Norrköping Östergötlands län
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy