Liselott Grenblad

Liselott Grenblad

Målar främst med akryl, sprayfärg och akvarell. Hittar inspiration i stadens arkitektur, det industriella och i mötet mellan det urbana och naturen, men också i det vilda och till synes orörda.

Jag finns också på Facebook under Liselott Grenblad Art och på Instagram; Liselott.Grenblad.Art

Är du intresserad av att köpa ett av mina verk finns en del till salu på min butik på Facebooksidan, annars går det bra att kontakta mig via e-post på liselott.grenblad@hotmail.com

Med i konstrunda
Pekingrundan, Norrköping

Utställningar
(KOMMANDE) 2022, Pekingrundan, Hallarna
2019, KRAN, Kulturnatten i Norrköping

Aktuellt

Just nu arbetar jag med att gestalta det vi kan upptäcka om vi tittar riktigt nära omkring oss - med fokus på svampar. I albumet Mykologi kommer jag att samla dessa verk.
Publicerat 6 april
NORRKÖPINGS KONSTRUNDA 2022
Pekingrundan 2-3 april

Glada nyheter! Jag kommer i år att delta på Norrköpings egen konstrunda; Pekingrundan! Den 2-3 april kan ni träffa mig i min ateljé på Sandgatan 35A och under hela vecka 13 pågår rundans samlingsutställning på Hallarna där några av mina verk kommer ställas ut. Förberedelserna är i full gång och nya tidigare ovisade verk kommer finnas till beskådan. All konst jag visar under rundan är till salu! Jag hoppas vi ses!
Publicerat 27 februari
Just nu är jag i uppstarten av en serie verk som skildrar svamparnas fantastiska värld och vad vi kan få syn på om vi stannar upp och tittar riktigt riktigt nära. Verken kommer fortlöpande publiceras på Facebook och Instagram, när serien är färdigställd publiceras den som helhet häri mitt galleri.
Publicerat 13 februari
Auktionerar ut en orginalmålning till förmån för Musikhjälpen 2021 - för en värld utan barnarbete.

Länk till auktionen; https://www.tradera.com/item/517972112
Publicerat 13 december 2021

Kontakta Liselott Grenblad

Norrköping Östergötlands län
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy