200Liselotte Blomberg

Liselotte Blomberg

Järfälla

När jag målar är det som att jag omfamnas jag av den renaste formen av kärlek, jag är ett med mig i mitt varande. Det är en magisk upplevelse. Jag flödar med i ett skapande som sker intuitivt där själen dansar och hjärtat ljublar. Min förhoppning är att dela med mig av den upplevelsen genom mina målningar till dig.

Mina måleri speglar livets olika dimensioner och jag använder mig olika tekniker och medier i kombination med akryl och akvarell.
Det andliga står mig varmt om hjärtat både i måleriet och i mitt arbete som medium.

Varje målning har sin egen berättelse och budskap och den kommer till mig i skapandet och i din betraktelse.

Tack för att du tittar in här hos mig
/Liselotte

Utbildning
Skapa med glädje och lust steg 1 och 2 Skaparladan
Abstrakt måleri HegeK

Med i konstrunda
2022 17-18e september i Järfälla Konstrunda

Utställningar
2021 30/7 Manhattan Music Art Exhibition med Margin Alexander som komponerade ett musikstycke tillägnad mina målningar, vilket lyfte upplevelsen till en annan nivå.

2021 1 - 30/11 Shine Café Centrala Stockholm

2022 22 - 24/4 Galleri Hind i Vasastan

2022 17 -18/9 Café Säby Gård Järfällas konstrunda

2023 11 - 14/5 Galleri Bellman Bellmansgatan 9 Stockholm
"Själen Dansar Och Hjärtat Jublar"

Aktuellt

Så glad att en av mina målningar "jag omfamnar livet" blivit utvald att vara med i Höstsalongen på Överby Gård Konst Centrum den 21a oktober till den 5e november. Känner mig tacksam och alldeles varm om hjärtat.

Kom gärna och besök mig och alla andra fantastiska konstnärer på Vernissagen den 21/10 mellan kl 12-16
Overbygard.se
I Rotebro/Sollentuna
Du är varmt Välkommen
/Liselotte
Publicerat 12 oktober
11 - 14e maj hade jag min stora utställning på Galleri Bellman i Stockholm och blir glad bara jag tänker på dessa dagar i galleriet. Flera av mina målningar hittade ett nytt hem att sprida sin energi och glädje i.
Jag har atgit lediagt från målandet några veckor under sommaren och med hösten kommer inspirationen att måla och utforska mitt skapande mer.

Ingen utställning är planderad ännu samtidigt känns det inte så långt borta i stunden då mina nya målningar vill komma ut och visa sig för dig som vill ta del av vad de har att berätta.

Jag ska i helgen vara med om en uttagning till en höstsalong som skule vara riktigt kul att få vara med på så håll gärna tummarna.
Nu ska jag se över vilka tre verk som jag vill ha med.
Vi hörs här inom kort
Liselotte
Publicerat 5 oktober

Kontakta Liselotte Blomberg

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy