Lina Stedt

Lina Stedt

Om konstnären

Hej och Välkommen till min lilla sida. Här kommer jag lägga upp bilder på tavlor som jag gjort och som symboliserar känslor som jag haft och som jag fortfarande har efter min sjukdomstid.

Jag har målat av mina känslor som jag känt precis då jag målat, mycket mörkt har det blivit men så har också min tid som cancersjuk varit, inte bara för mig utan även min familj.

Jag har en del mörka känslor kvar som jag försöker få fram med målning som ett sätt att försöka se framåt mot ljusare tider, ljuset finns där, hoppet finns där och glädjen också, tröskeln är hög men jag ska hanka mig över den för min och min älskade familjs skull.

Jag är inte direkt någon Picasso, men måla är kul samt att man kan berätta rätt mycket med målning. Många tycker kanske att jag är ute på djupt vatten med att måla, ja en del har rätt, men så har jag nämligen också varit djupt nere i det blå och har kämpat mig uppåt för att kunna andas, nu guppar jag lite lätt på ytan, ibland sjunker jag ner en bit och ibalnd flyter jag nästan ovanpå vattnet, dagarna och livet går upp och ner, som för det flesta.

Lev här och nu!!

kram Lina