Leila Lagrèn

Leila Lagrèn

Om konstnären

Mitt namn är Leila Lagrén och har startat mitt företag Leila Lagrén/Art Smart i juni 2016, jag är självlärd men har slutligen kommit inpå SARA i simrishamn som tidigare låg i stockholm. Men hoppas jag får stipendium, nu har jag i dagsläget ett samarbete med galleri Sander i Norrköping, och 14/1 2017 kommer auktionshuset gomer och andersson att auktionera mina tavlor, samt 12-14 då är det ett vernissage.så spännande, och kohlbäcks Konstrunda kommer jag delta i, Kohlbäcks Gästgifveri Gård kommer jag ställa hos . Har nu börjat på Palm Fine Arts i Norrköping går där ett år bor numer utanför söderköping och öppnat ett litet gallerie på landet art smart, solberga gård 1 61490 söderköping. SARA får vänta skall jobba ihop pengar nu, auctionet.com är min samarbetspartner från gomer och andersson.

Utbildning
Palm Fine Arts i Norrköping som dekormålare och ett eget Gallerie samt leilavandyke.com och auctionet.com där jag auktionerar

Med i konstrunda
Kohlbäcks konstrunda 2017 14-16 april

Utställningar
Cafe broadway i norrköping samt gredelins konsthandel i norrköping . Kommer en utställning i höst får skriva då när det är offentligt.Har ställt ut och plockat ner från pronova konferens i Norrköping.
kohlbäcksgästgifveri gård, söderköping kanalmagasinet,Gallerie Art Smart som vi äger,pågår hela tiden.

Aktuellt

Mässa i Stockholm Nacka Strandmässan ev söka till figurative Arch Spanien Barcelona får se om jag hinner. Skulle vara kul och ett av mina mål. Sedan ska jag in på SARA i Simrishamn har kommit in men får spara till pengen. Två jurybedömda blev jag med i 2019 Estland Haappsallu och Norrköping under samma tak . Nu ut som dekorationsmålare, hoppas jag på. Muralmålning och marmor träådring mm. Nya akvareller leverererade till Gallrri Sander NP 33 Norrköping. Auktionerar alla sålda de senaste leveranserna . Tack till mina kunder. Nya mål.
17 januari