Caroline Johansson

Caroline Johansson

Kungsbacka    Född: 1988

Caroline heter jag och jag bor i Kungsbacka men ursprungligen kommer jag från Östergötland. Jag har alltid tyckt om udda konst, udda material och skapar gärna målningar och fotografier med hjälp av naturens och samhällets ibland självklara beståndsdelar. Med nyfikenhet och glädje kommer kreativiteten till mig och jag hoppas att den ska sprida sig till de som vill ta del av mina målningar och fotografier.

​Målningar
Jag har länge haft längtan att måla men tagit tag i det först i början av 2021. Nu fylls jag ständigt av en längtan till att måla och få fram min kreativitet på duken. Jag älskar att skapa livfulla och färgglada målningar fyllda med glädje och lekfullhet. Med hjälp av målningar hoppas jag kunna sprida glädje och lekfullhet.

Fotografier
Sedan länge har jag dragit till att fotografera världen vi lever i. Gärna med motiv som inte många ser eller uppskattar. Många gånger blir resultatet annorlunda vilket är något som jag älskar. Jag hoppas att det är fler med mig som uppskattar de motiven.

Utställningar
2022 Konstrakan, Tranås

Kontakta Caroline Johansson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy