Akrylmålning Fusion, Lena Johnson

Fusion, 2017

Akryl
60 x 80 cm

Akryl på canvas, svart träram

2 900 krKöpförfrågan

Om konstnären

Har alltid fått mycket energi och tillfredsställelse från att skapa, tex genom sömnad, inredning eller att bygga möbler. I mitt yrkesliv har jag dagligen arbetat med att hitta rätt former och proportioner som mönster konstruktör. Att kunna överföra dessa erfarenheter i en målning är mycket spännande.

Mina tavlor är målade med akryl/blandteknik och motivet är inte alltid givna i mina målningar de kommer fram under processen. Gillar att varierar mig mellan abstrakt och figurativt.

Harmoniska färgskalor i ljusa och mjuka nyanser kännetecknar min konststil.
Gillar att experimentera och utforska olika material, färger och verktyg för att få en personlig prägel på min konst. Att hitta balans och ett lugn i den färdiga målningen är en viktig del i mitt skapande och utmanar min kreativitet. Processen tar mig dit den vill och det är en underbar känsla att följa utan att försöka bemästra eller begränsa.

Min förhoppning är att frammana en känsla med min konst, att skapa harmoniska och tidlösa ögonfångster, som väcker fantasin och en egen tolkning hos betraktaren.
Känner stor frihet och kreativitet i att måla, att vara kreativ är att vara i nuet.

Kontakta mig gärna via e-post: lenajohnson08@gmail.com
Följ mig gärna på Instagram: lenajohnsonart

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy