Victor Andersson

Akvarell Ljus och mörker av Victor Andersson

Victor Andersson

Ljus och mörker, 2023

Akvarell
42 x 31 cm

5 700 kr

Akvarell A3

5 700 kr

Om konstnären

Mitt namn är Victor Andersson. Jag har haft ett stort intresse för konst och skapande ända sedan barndomen, i allt från tecknande i blyerts till animationer, grafisk design och målning. Jag har bakgrund inom IT där jag arbetat som systemtekniker och IT-arkitekt. Numera arbetar jag inom skolan som lärare i bild och digital kompetens.

Jag har ursprung från Östra Göinge och bor numera i Hässleholm där jag bor med min sambo och våra fyra barn. Jag har utbildat mig inom Estetiska programmet med inriktning bild och form och jag målar och skapar så ofta jag får möjlighet. De senaste 6 åren har jag målat i mitt favoritmedium akvarell och inriktar mig i blandade motiv mot realism, med abstrakta inslag och starka kontraster som ses exempelvis i mina statsmotiv. I naturmotiven vill jag lyfta fram det vackra i landskapet och hoppas kunna förmedla det vackra och magiska som naturen runt om i Skåne har gett mig.

Utställningar
Galleri viken 2023

Tofta Konstgalleri 2024

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy

Rikta kameran och skanna väggarna/golvet med cirkelformade rörelser. Klicka när du ser en markör.

Detta är en Beta-version tillgänglig på vissa enheter. Skicka gärna feedback till info@konst.se