Caroline Ingrid

Akrylmålning Vilde av Caroline Ingrid

Caroline Ingrid

Vilde, 2023

Akryl
80 x 60 cm

1 850 kr
1 850 kr

Om konstnären

Varje tavla är handmålad och likt dig helt unik!

Med ett bagage av byggmålarens spacklar och massageterapeutens lerpenslar, finner jag min inspiration bland livets små vardagligheter. Ur solblekta boksidor, kaffedoft, lager av mönstrad gammal tapet, ljuset intill hav och äng och ur den sköra styrkan i en torkad blombukett. Men kanske hämtar jag ändå den djupaste av inspiration ur barndomens källa. I den källa där fantasi får leva, frodas och formas till precis vad den vill bli.

Vid beställningsverk eller förfrågan angående en särskild målning går det fint att kontakta mig via carolineingridh@gmail.com.

För nyfiken blick kring process, tankar och ytterligare alster är du varmt välkommen att kika in hos mig på instagram, @konstbuketten.

Per sålt verk får 50 kr dansa över till välgörenshetsorganisationen United Hearts Sverige och deras fantastiskt vackra arbete för barn och familjer i och omkring byn Matanana, Tanzania.

Hoppas få höra från dig! Kram!

Utställningar
• Collective Art Show - Van Gogh Art Gallery Madrid - 2019

• Salzburg International Art Fair - 2019

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy

Rikta kameran och skanna väggarna/golvet med cirkelformade rörelser. Klicka när du ser en markör.

Detta är en Beta-version tillgänglig på vissa enheter. Skicka gärna feedback till info@konst.se