SunCatcher, Susanne Cederlund

SunCatcher, 2022

Blandteknik
50 x 70 cm

Cederlunddonna i vattenlöslig grafit o guldig slagmetall på 200g Fabrianopapper. Pappret är naturvitt, återges mörkare på bilden.
Priset är utan ram.

Om konstnären

Färgstark & mångfacetterad konstnär.
”Varför bara vara i ett fack när man kan vara i flera”

Med en hjärna som ständigt jobbar & många år som ska ut på duken låter jag mig testa olika tillvägagångssätt. Jag skulle bli allt för uttråkad om jag inte tilläts testa nytt.

Enkelt beskrivet kan man säga..
Att jag porträtterar känslor, tankar, upplevelser, drömmar och livets alla nyanser.

Älskar kontraster, mode & design vilket säkert syns i min konst. Mina målningar speglar på mitt sätt mina tankar och känslor. Jag älskar det färgstarka men även det stilrena och har inga direkta regler i mitt målande utan gör det som känns bäst i stunden, men jag är en riktig detaljnörd.! Vilket bidrar till att en tavla får ta sin tid att växa fram. Och med olika tillvägagångssätt får jag utmana mig att släppa på min perfektionistådra.! Mitt favoritmotiv är kvinnoansikten. Jag gillar ju girlpower.! Målar även porträtt på beställning. ”Ett ansikte kan säga mycket och förmedla en känsla utan ord”.
Jag ger sällan en förklaring om mina tankar kring det skapade verket. I namnen på verken kan man ana mina tankar o känslor eller budskap som fått ta plats på duken. Sen får man själv applicera vad man känner.

”Jag drömde som ung om att bli konstnär. Kreativiteten har i hela mitt liv varit en stark drivkraft och tagit sig uttryck i olika former, tecknat har jag gjort så länge jag kan minnas. Jag gick Estetisk utbildning i Karlstad på 80-talet. Målandet lades tyvärr åt sidan efter studier & flytt till Stockholm. Hösten 2013 blåste jag liv i drömmen om att bli konstnär efter år av prestationsångest, "jante" & att försöka passa in i den förväntade mallen”.

Min resa i färg fortsätter.

Verksam i Stockholmsområdet.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy

Rikta kameran och skanna väggarna/golvet med cirkelformade rörelser. Klicka när du ser en markör.

Detta är en Beta-version tillgänglig på vissa enheter. Skicka gärna feedback till info@konst.se