Akrylmålning ”Perspektiv”, Caroline Ingrid

”Perspektiv”, 2021

Akryl
150 x 100 cm

10 000 krKöpförfrågan

Om konstnären

Varje tavla är handmålad och likt dig helt unik!

På en liten vind bland Falkenbergs takåsar sitter lilla jag, en stockholmstös, och skapar hejvilt. Med ett bagage av byggmålarens spacklar och massageterapeutens lerpenslar, finner jag min inspiration bland livets små vardagligheter. Ur solblekta boksidor, kaffedoft, lager av mönstrad gammal tapet, ljuset intill hav och äng och ur den sköra styrkan i en torkad blombukett. Men kanske hämtar jag ändå den djupaste av inspiration ur barndomens källa. I den källa där fantasi får leva, frodas och formas till precis vad den vill bli.

Vid beställningsverk eller förfrågan angående en särskild målning går det fint att kontakta mig via carolineingridh@gmail.com.

För nyfiken blick kring process, tankar och ytterligare alster är du varmt välkommen att kika in hos mig på instagram, @konstbuketten.

Per sålt verk får 50 kr dansa över till välgörenshetsorganisationen United Hearts Sverige och deras fantastiskt vackra arbete för barn och familjer i och omkring byn Matanana, Tanzania.

Hoppas få höra från dig! Kram!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy