Gerry in form, Bengt Kullander

Gerry in form, 2019

Digital
70 x 100 cm

Gerry Mulligan, barytonsaxofonist som har varit en stor inspirationskälla inom musiken. Här några försök att hylla en i mitt tycke stor musikant. Titlarna är låtar som har gjort intryck.
Originalet är i vektorformat, så det kan göras så stort som det finns tryckmöjligheter, utan att tappa i skärpa.
Trycket blir på Canson Velin Museum Rag
315g, 100% bomull. eller annan kvalitet om så önskas. Bilden görs i ett exemplar och levereras med ett usb-minne med några olika filtyper, som kan användas till marknadsföring, kort etc.
Levereras fritt inom Sverige. Kan fås inramad och med ev. passepartout till självkostnad.

Om konstnären

Hej och väl mött till min sida!
Jag heter Bengt Kullander

Har alltid provat nya tekniker och uttrycksätt och har försökt på många tekniker. Tidigt insåg jag datorns möjligheter och har sedan 1980-talet arbetat med att förkovra mig i tekniken.

Lite om min bakgrund m.m.

Jag bor och verkar i Lackeviken, Östhammars kommun.
Arbetar i akvarell, akryl och olika grafiska tekniker inklusive datorgrafik och träsnide.

Medlemsskap:Sala Konstnärsklubb (ordförande 1977-78), Sala konstförening, Aguélimuseet (styrelsemedlem 1978-1984), medlem Norra Ölands Konstnärsgille (2003-07), Roslagens konstnärsgille.

Inköpt: Uppsala läns landsting, Västmanlands läns landsting, Aguélimuséet i Sala, Himmelsberga friluftsmuseum på Öland och ett flertal konstföreningar.

Uppdrag: Väggmålningar på Salberga Sjukhus, Sala.

Separatutställningar
Ca. 15 st. Uppsala, Stockholm, Sala, Avesta, Öland och Gimo.

Samlingsutställningar och salonger
Ca. 30 st. i Sala, Uppsala, Enköping, Västerås, Gran Canaria, Byxelkrok, Borgholm, Mörbylånga, Kalmar, Vänga Borås och Luftfartsverket (Ett flyg för alla).

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy