Marie Larsson

Marie Larsson

Klintehamn     Född: 1958

Jag föddes 1958 i Stockholm men största delen av min uppväxt och ungdom har jag bott i Jämtland och Medelpad.
Numera bor jag på vackra Gotland med mitt livs stora kärlek som är gotlänning.
Jag började måla 2014 och det är numera min huvudsakliga sysselsättning. Innan 2014 hade jag aldrig målat i stort sett. Jag blev själv överraskad av vad som fastnade på duken. Och jag älskar att måla och målar det som faller mig in. Mest blir det Akvarell, Akryl, Akryl/blandteknik men även olja. Det kan vara naivistiskt, humoristiskt, abstrakt, skira akvareller eller vad som faller mig in.
Ända sedan jag var barn har jag älskat färg och det syns också oftast i mina målningar. Jag vill även att betraktaren ska bära med sig glädje av det jag målar men även bli berörd. För visst finns det även annat i mina målningar.

Utbildning
Vedic Art alla steg × 2
Akvarellkurs för Judith Dekker
Abstrakt måleri för Ivana Egic
Vedic Art lärarutbildning
Att måla ljus för Anna Toresdotter
Skiktmåleri för Anna Tiresdotter

Medlem i konstnärsförening
Öppna Ateljéer Gotland, Svenska Konstnärsförbundet

Med i konstrunda
Öppna Ateljéer, Art Week Gotland

Utställningar
Vårsalongen Gotland 2015-2019
2017 vann jag publikens pris.

2018 Liljewalch Vårsalong Stockholm
Öppna Ateljéer Gotland, Art Week Gotland

2019 Lilla Vårsalongen Eksta Gotland, Öppna Ateljéer Gotland, Närkvänni galleri Gotland, Ninnis galleri Gotland, Hallfreda Hotell Gotland, Art Week Gotland, Langska Huset Gotland.

2020
Lilla Vårsalongen Eksta
Fiket Visby.
Konstpoolen Nynäshamn

Aktuellt

Nu närmar vi oss våren. Snödroppar och vintergäck blommar och fler och fler småfåglar hörs kvittra. Det innebär också att det hos mig är fullt med förberedelser. Ställer ut på Fiket Visby under april månad. Finns med på Lärbro Vårsalong i påsk och sedan kommer Öppna Ateljéer till Kristihimmelsfärdshelgen. Så jag har målat en hel del och det blir kanske fler målningar också. Dom kommer att läggas upp här och så hoppas jag att vi ses på någon av de ställen jag ställer ut på!
Publicerat 26 februari
En riktigt God Jul önskar jag er alla! Vill samtidigt passa på att tacka er alla som besökt mig i ateljén eller på utställningar och pratat konst och köpt nin konst! Det betyder så mycket och gör att jag kan fortsätta måla! Nu tar jag julledigt men det går alltid att handla från min webbsida www.konst-av-marie.se eller från denna sida.
Jag hoppas vi hörs!
Publicerat 23 december 2022
Öppen Ateljé 4 - 5 nov i Eksta gamla skola melan 12.00 - 16.00. Välkomna!
Publicerat 28 oktober 2022
Anmäl dig till min målarkurs. Den är i Eksta gamla skola Gotland den 14 - 16 oktober. På min hemsida www.konst-av-marie.se kan du läsa mer om kostnad och vad som gäller. Du är varmt välkommen och jag hoppas att vi ses.
Publicerat 23 september 2022

Kontakta Marie Larsson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy