Kattis O

Kattis O

Hej!
Mitt namn är Kattis Olofsson, uppvuxen i Nacka utanför Stockholm men bor numera i Åre. Har bytt storstadslivet mot glesbygd och kan numera satsa mer på min kreativa sida i lugn och ro.

Har alltid tyckt om att rita, ända sen jag var liten. Men det är inte förrän nu när jag fått mer lugn och ro i tillvaron som jag kunnat se till att jag kan leva på min konst. Ritar mycket digitalt men även med sprayfärg. Jag gör även många personliga tavlor. Tveka inte att höra av dig om du undrar något.

Utbildning
2019 Distansutbildning Illustrationer fördjupning
2008-2009 Konstskolan Stockholm

Utställningar
2019 Åre sevärdheter, Åre Fjällsätra

Aktuellt

Eftersom det är ruggit kallt i Jämtland nu så är det den digitala ritplattan som får jobba hårdast. Ska börja rita på min barnbok och få den klar för att se om någon önskar publicera den. Sugen på att rita lite serieliknande bilder också. Typ serietidningar med fineliners och promakers. Skicka gärna förslag på handling för den till mig på instagram @kattisolofsson ♡

Må så gott and stay safe

/ K
Publicerat 3 januari
Jobbar just nu med olika tekniker inom det digitala. Att rita på olika sätt t ex, genom vattenfärg fast digitalt. Att få bilder att se så fotoliknande som möjligt. Kolla gärna in mitt senaste verk "Circle of life" som visar rätt tydligt vad jag menar.
Publicerat 9 november 2020

Kontakta Kattis O

Åre Jämtlands län