Liljedahl Liljedahl

Liljedahl Liljedahl

Här är jag. Som grundare till Jojo Art. En person som är impulsiv, kreativ och som nog slår alla på fingrarna när det kommer till att vara otålig. Min personlighet speglar av sig i mina tavlor. De är yviga, långt ifrån perfektion och samtidigt stilrena, enkla och harmoniska. Det behövs helt enkelt lite ”jing & jang” för att låta bägaren balanseras. Kaos ihop med lugn skapar... ja, något bra!

Jag målar när fingrarna kliar, tankarna snurrar och något kreativt helt enkelt måste ut. Det kan ta dagar, nätter, månader innan en tavla blir klar. Jag älskar det vackra i det enkla och inspireras av vardagliga stunder som man kanske inte lägger på minnet. En obäddad säng som skapar former och mönster genom lakanen, en vindpust genom gardinerna, irrationella känslor och tankar som river och trampar på en. Jag vill fånga vardagliga stunder & känslor genom stilren och enkel konst som passar de moderna hemmen.

Jag hoppas många fler kommer se det vackra mina tavlor och njuta av det enkla, på samma sätt som jag gör.

Utställningar
2020 Simplicity. Norre Port Hotell Halmstad (10 Okt)

Kontakta Liljedahl Liljedahl

Falkenberg Hallands län
0708185652
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy