Jenny Eberhardsson

Jenny Eberhardsson

Art and life. Life and art. Connected forever.

Min kärlekshistoria till målningen började våren 2018 med en kurs i intuitivt måleri. Sedan dess är jag fast och all min lediga tid lägger jag vid staffliet i min lilla ateljé. Jag har sedan 2018 gått flera kurser i Vedic Art, grund- och fortsättningskurser. Filosofin bakom Vedic Art bygger på konsten och livet i samspel - att skapa utan krav och prestation, där känslan för dagen genomsyrar processen. Jag målar i akryl och mixed media. Mixed media kan vara allt från modelleringspasta till tidningscollage, metaller, stenar, sand, kaffe, äggskal. Ja, egentligen allt spännande som kan fastna på duken med lite lim. En klar målning har alltid många lager, precis som livet självt. Den startar ofta som en helt fri tanke och går från det ena till det andra för att tillslut landa i något helt annat.

Vid frågor och intresse, kontakta mig gärna på 073-537 15 78 eller på Messenger.
Följ mig gärna på Facebook och Instagram @SignaturJE. Målningarna finns att se i mitt galleri i Skammelstorp, Läckeby, 2 mil norr om Kalmar.

Utbildning
2018 Intuitiv målning, Läckeby
2018 Grundkurs Vedic Art, Läckeby
2019 Grundkurs Vedic Art, Läckeby
2020 Fortsättningskurs Vedic Art, Öland

Utställningar
2020 Jurybedömd konstutställning på Galleri Stenhallen, Borgholm

Aktuellt

Välkommen på utställning Tavlor i träden 18/7 från kl 11.00 i Krusenstiernska Trädgården i Kalmar!
Publicerat 11 juli
Kommande utställning på Krusenstiernska Gården i Kalmar: Tavlor i träden. 18/7 från kl 11.00.
Publicerat 7 juni
Fyller på med mina målningar så fort jag hinner fotografera dem.
Publicerat 8 december 2020
Just nu är det intuitivt skapande i min ateljé som gäller. Framåt vårkanten, när man kan vara utomhus igen, blir det nog en liten trädgårdsvernissage igen. Under tiden kan man kontakta mej för en personlig visning i galleriet. Välkommen!
Publicerat 8 december 2020

Kontakta Jenny Eberhardsson

Läckeby Kalmar län
073-5371578
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy