Jenny Elofsdotter Ericsson

Jenny Elofsdotter Ericsson

Västerås    Född: 1984

Hej!

Jag är en estetisk kvinna som är en empat och är spirituell och medial. Jag älskar att vara kreativ och skapa konst och konsthantverk. Jag har många intressen och några av de största är musik och att sjunga och dansa, skriva låtar, måla tavlor och skapa hantverk, hälsa, personlig och andlig utveckling samt djur och natur.

Jag har sysslat med konst i många år som hobby och älskar att måla tavlor. Jag jobbar just nu deltid med andlig hälsorådgivning och distanshealing då jag är en healer. Jag älskar färg och form och tänkte nu att det är dags att visa upp vad jag målar och vill gärna sälja till den som är intresserad. Hör gärna av dig vid intresse!

Önskar dig en underbar dag!

Utbildning
Jag har gått diverse olika konstkurser i Västerås, både inom keramik och att skapa egna tavlor. Jag har även gått många olika bildkurser i skolan och har haft turen att få högsta betyg både när det gäller kurser i musik och bild och form.

Medlem i konstnärsförening
ABF konstcirkel

Kontakta Jenny Elofsdotter Ericsson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy