Inna Ahlström

Inna Ahlström

Hässelby     Född: 1969

Att vara konstnär är ett sätt att leva, tänka, reflektera och inspireras. Mina tavlor kan beskrivas som händelserika, utmanande och färggranna. Precis som jag kan beskriva min personlighet. Drömmar om det omöjliga, det mystiska i det enkla.

Välkomna att besöka min studio i Hässelby.

Utbildning
Konstskola.

Medlem i konstnärsförening
Art Castle kulturförening. Märsta kulturförening. Sigtuna kulturförening

Utställningar
Senaste utställning : Frejgatan16, Östermalm
Pågående utställning: Märsta Kulturstuga, 16/2-20/3
Vårsalong Sigtuna

Aktuellt

Vissa tror felaktigt att konstens uppgift är att fånga verkligheten, att bevara den för eftervärlden. Men tack och lov, för detta ändamål dök ett fotografi upp. Konstnärens uppgift är att korrigera verkligheten. Om jag målar ett landskap eller samma blommor behöver jag inte bry mig om detaljerna alls. Så vad ritar du?
- Vet inte. Förmodligen din fantasi.
– Din andliga värld, din känsla för vad som händer. Jag ritar känslor. Och jag ritar inte bara, jag förstärker dem. En person, när man tittar på soluppgången, kan ofta inte helt känna dess effekt. För honom är bilden igensatt med många detaljer. Konstnärens skicklighet är att skala detta skal, som en lök skalas från onödiga skal, och att avslöja för världen något som kommer att framkalla känslor i sin renaste form.
Claude Monet i dialog med Marc Chagall
Publicerat 26 mars
Välj ett verk som väcker känslor i dig och som du kanske inte ens vet om du älskar eller ogillar så kommer det säga något till dig varje dag...
Publicerat 26 mars

Kontakta Inna Ahlström

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy