Jonathan Gustafsson

Jonathan Gustafsson

Jonathan Gustafsson och Amanda Almér heter vi och detta är vår gemensamma sida där vi delar vår konst. Vi är sambos, bästa vänner och vårat livs kärlek och vi älskar att skapa tillsammans.

Vi kallas ofta för det pussande paret, kanske för att vi tycker att pussar är ett vackert sätt att tala med den man älskar eller för att vi brukar säga tusen kyssar per dag...

Att skapa från hjärtat är vår önskan och vår vägledning och därav vårt namn. För vi är två individer som delar vår kreativitet här från vårt egna universum och samtidigt så delar vi och möts på mitten av våran kärlek och skapar där ifrån.

In The Middle Art står för att leva i mitten, i mitten av vår egna glädje och i mitten av vår gemensamma kärlek.

Utställningar
För info om kommande utställningar, se nyhetsflödet.

Aktuellt

Tokiga priser på all konst tills sista september!!!
Publicerat 28 september
Ny tavla uppe överst i galleriet. Passa även på att läsa beskrivningen under tavlan ;)
Publicerat 28 september
" Den tavla jag på sistone skissat på handlar om att djur få sätta livet till för att vissa väljer att klä sig i päls."....kom nu ihåg att du läst detta och lägg din inre bild på minnet om vad du fick till dig via denna text. Tavlan kommer upp här i galleriet så då ser du om du tänkte rätt kring vad jag målat.
Publicerat 11 september
Det är mycket annat arbete just nu men hoppas kunna komma igång med måleri och utställningar till sommaren. Njut av solen gott folk och ta in försommarens vackra färger!
Publicerat 7 maj
Jag letar efter en ny plats att ställa ut på. Tar gärna emot tips:)
Publicerat 16 april

Kontakta Jonathan Gustafsson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy