Jonathan Gustafsson

Jonathan Gustafsson

Jonathan Gustafsson och Amanda Almér heter vi och detta är vår gemensamma sida där vi delar vår konst. Vi är sambos, bästa vänner och vårat livs kärlek och vi älskar att skapa tillsammans.

Vi kallas ofta för det pussande paret, kanske för att vi tycker att pussar är ett vackert sätt att tala med den man älskar eller för att vi brukar säga tusen kyssar per dag...

Att skapa från hjärtat är vår önskan och vår vägledning och därav vårt namn. För vi är två individer som delar vår kreativitet här från vårt egna universum och samtidigt så delar vi och möts på mitten av våran kärlek och skapar där ifrån.

In The Middle Art står för att leva i mitten, i mitten av vår egna glädje och i mitten av vår gemensamma kärlek.

Utställningar
För info om kommande utställningar, se nyhetsflödet.

Aktuellt

Det är mycket annat arbete just nu men hoppas kunna komma igång med måleri och utställningar till sommaren. Njut av solen gott folk och ta in försommarens vackra färger!
Publicerat 7 maj
Jag letar efter en ny plats att ställa ut på. Tar gärna emot tips:)
Publicerat 16 april
Imorgon 31mars mellan kl 15-17 plockas tavlorna ner från Komedianten i Varberg. Det är sista chansen att på plats köpa tavlorna till utställningspris. Presentpapper och förpackningsmaterial kommer finnas på plats :) Jag tackar för en lyckad och uppskattad utställning!!!
Publicerat 30 mars
Utställningen på Komedianten i Varberg är hittills lyckad, några sålda tavlor och väldigt många intresseanmälningar! Till er som visar intresse får jag tyvärr säga att det är först till kvarn. Notera att inte alla tavlor i kollektionen hänger uppe på utställningsplatsen, detta pga platsbrist.

Utställningspriser är rabatterade men syns ej i detta digitala galleri.
Publicerat 23 mars
Just nu hänger denna utställning på Komedianten i Varberg och kan ses till 31 mars.
Publicerat 8 mars

Kontakta Jonathan Gustafsson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy