Isabella Johansson

Isabella Johansson

Kungälv    Född: 2004

Isabella Johansson är en självlärd konstnär på 18år som målat ända sedan hon var gammal nog att hålla en pensel i handen. Med betoning på realism målar hon tavlor i Olja, akryl och akvarell. Isabellas konstnärliga uttryck är sin kärlek för färg och skarpa motiv, men också intensitet och mörker i sina verk. Varje tavla varierar med allt från färglada djur, människor och natur till djupa budskap i hög kontrast. Hon har varit aktiv i de flesta konstformer såsom musik, botanik och skönlitteratur och väljer nu att dela ytterligare en konstform med samhället genom att sälja och visa upp sina verk. Isabellas mål med sin konst är att fler ska finna beröring i hennes målningar och ge dem en plats i sitt hem.

Isabella säljer färdiga verk och tar även emot personliga beställningar av målningar i olja och akryl. Kontaktsätt på denna sidan eller Instagram @i.johanssonart DM.

Medlem i konstnärsförening
Nej

Med i konstrunda
Nej

Utställningar
Inga utställningar ännu.

Kontakta Isabella Johansson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy