Hjälp & guider / Om Konst.se


Konst.se är en plattform skapad för alla konstnärer och konstälskare. Vår främsta uppgift är att ge alla konstnärer möjlighet att skapa ett onlinegalleri där de kan presentera sitt konstnärskap, visa upp sina konstverk och komma i kontakt med andra konstnärer och konstköpare.

Vår ambition är att vara Sveriges största samlingsplats för originalkonst. Här kan konstälskare hitta sin egna personliga stil och köpa unika originalkonstverk direkt från både etablerade och nya konstnärer. Här finns konst i alla stilar, tekniker och prisklasser.

Konst.se grundades år 2009, då under namnet Konstgalleri.se. Med en fot i konstvärlden och den andra i den digitala har vår ambition alltid varit densamma - vi vill ge så många konstnärer som möjligt en professionell, trygg och tilltalande plattform att visa upp och sälja sin konst på. Är du konstnär och vill skapa ditt alldeles egna galleri? Kom igång genom att registrera dig här.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy