Ulla-Britt Hede

Ulla‑Britt Hede

Jag arbetar i mixedmedia sedan mer än tjugofem år och är i stort sett autodidakt.
Tycker om färger och att experimentera med olika fragment i mina tavlor som är allt ifrån miniformat till storskaliga. Många tavlor avslutas med en inramning i plexiglas.Jag målar förutom på canvas även på plexiglas o pannå.
Min studio finns i Näsbypark, där jag har öppna visningar då och då samt tar emot besök efter överenskommelse. Den är inredd med udda möbler o inredningsdetaljer för att harmoniera med min konst.
Då och då har jag "provapåkurser" i mixedmedia. Är ni en grupp om 3-6 personer så hör av dej för mer info så kan kursen utformas efter önskemål.
Väl mött!

Utbildning
Div. kurser ex " Måla med höger hjärnhalva" ,collografi en kortare kurs samt sommarkurser i fritt skapande måleri.

Med i konstrunda
KonstiRoslagen

Utställningar
Genom åren har jag haft utställningar i Stockholmstrakten, i Värmland och Skåne samt deltagit i konstmässor i Genévè, Barcelona o Köpenhamn.
Jurybedömda utställningar i t.ex Stockholm, Sigtuna m.fl.
Mina tavlor finns hos privata köpare samt företag och kommuner i Sverige o på flera ställen i Europa.
Jag tar emot beställningar och besök enligt överenskommelse.
I mars 2019 ställde jag ut separat på Galleri Rääf, på Hornsgatan. Min senaste separatutställning var på restaurant Triften, Stockholmsvägen,Täby nov-dec 2019.

Kontakta Ulla-Britt Hede

Täby Stockholms län
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy