Elisabeth Palmucci

Elisabeth Palmucci

Jörlanda    Född: 1945

Jag målar och skriver poesi och rör mig i ett gränsland av kreativit görande men bara när jag känner stor intensitet och inspiration.
Jag målar inte av ngn särskild anledning, tycker om att bara ta penseln och se vart det bär hän. Jag upptäcker kraftiga färger och lysande färger , kombinationer , och känner en glädje och en lust till det jag håller på med. Det som växer fram på duken gör mig nyfiken och förundrad. Vad har jag burit på, och burit med mig utan att veta .
Fantasin och den barnsliga lekfullheten och färgerna växer fram ur mina penseldrag.
Det intuitiva skapandet tilltalar mig, men kurser som jag följer stoppar mitt eget flow, så då tar jag en paus från andras skapande, men vill ändå lära mig nya tekniker inom konsten, så jag följer mina kurser.
Mitt skapande är fantasi och naivitet och kanske ibland en händelse ut verkliga livet som jag vill poängtera. Men jag presenterar det jag gör så här helt naket och öppet för envar att ta del av.

Med vänlig hälsning
Elisabeth

Utställningar
Ställer ut på eget galleri.
Garagalleri Källsby 202

Kontakta Elisabeth Palmucci

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy